Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Sorcova Vesela Versuri Haioase


Pin By Popescu Beno On Urari Felicitari Funny Poems Good Jokes Jokes

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul La anul și la mulți ani. Versuri Sorcova Varianta lungă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți să înfloriți Ca un măr ca un păr Ca merii ca perii În mijlocul verii..


Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani. Original lyrics 1 translation Sorcova lyrics Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul și la multi ani Vă dorim un an nou fericit Sorcova the merry To live to bloom Like an apple tree like a pear tree Like a rose Hard like the rock. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani..



Pin By Marieta Niculescu On Crăciun Funny Boarding Pass

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Să trăiţi să înfloriţi. În dimineaţa de 14 ianuarie copiii merg cu Semănatul sau Sorcova aruncând cu boabe de grâu grăunţe de porumb ovăz pentru a. Sa traiti sa traiti Intru multi ani fericiti Si ca pomii sa-nfloriti Si ca ei sa-mbatraniti Si ca toamna cea bogata Tot cu mesele intinse Cu facliile. Ne vom opri astăzi asupra unui obicei tradiţional de Anul Nou fără legătură cu ciclul religios al Crăciunului sorcovitul a cărui..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Iată când pornesc cei mici din ușă în ușă ce semnifică acest obicei și care sunt. Sorcova Vesela Peste vară Primăvară Să trăiţi Să-mbătrâniţi Să-nfloriţi Să mărgăriţi Ca un măr Ca un păr Ca un fir De trandafir Tare ca piatra Iute ca. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca..


Komentar